Dne 15.5. – 18.5. 2017 jsme byli na školním výletě v Jeseníkách na chatě Brněnce. Máme hodně zážitků, užili jsme si hodně legrace, zábavy a krásného počasí. U chaty se nacházel krytý vyhřívaný bazén, a tak jsme se mohli koupat. Navštívili jsme papírnu ve Velkých Losinách, vodní elektrárnu Dlouhé stráně a nejlepší byla Stezka v oblacích. Nejezdily lanovky, takže jsme museli jít pěšky až nahoru. Jsme všichni moc vděční za tento výlet a určitě nás mrzí, že byl náš poslední vícedenní výlet na této škole.

Děkujeme všem učitelům, kteří tam s námi trávili čas.

Veronika Krejčí, Karolína Virágová, Adam Trecha – 8.ročník

 

Po příjezdu do Jeseníků jsme navštívili papírnu ve Velkých Losinách, po prohlídce jsme se ubytovali ve Vernířovicíh. Další den jsme viděli, jak funguje přečerpávací elektrárna Dlouhé stráně, kde jsme viděli obě její nádrže i celou funkčnost. Třetí den jsme byli na stezce v oblacích, která byla super. Každé odpoledne probíhaly soutěže družstev o body, a kdo chtěl, měl možnost vykoupat se v bazéně. Na výlet budeme dlouho vzpomínat.

Žáci 7. ročníku

 

Výlet jsme si užili naplno a těšíme se na další. Rádi bychom poděkovali všem učitelům a panu řediteli za uskutečnění výletu.

Broňa a Rosťa 8. ročník

 

Na výletě se nám moc líbilo, dokonce i našim učitelům

Dominik Bucňák 6. ročník

 

Učitele nám připravili opravdu nabitý program a jedna z věcí, která se mě nejvíce líbila tak byl přístup učitelů a uvolněné prostředí výletu.

Vítek Dolák 9. ročník

knizka ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA