Akce žáků 9. ročníku: Strašidelné putování po Moravském Źižkově

Akce probíhala na Agrární čtvrti. Byla pro žáky od 1. do 5. ročníku. Zúčastnilo se kolem 50 dětí. O přivítání se postaral Petr Valášek. Dětem vysvětlil organizaci a pravidla soutěže. Rozdělil je do několika skupin. Vyhodnocení nejhezčí masky z každé třídy – 1.r. : Emma Gabriela Pancl, 2.r. : Honzík Příborský, 3.r. : Terezka Tománková, 4.r. : Lucinka Frisová a 5.r. : Ondra Bartoš. Malou cenu (zábavnou motanici) dostal každý s maskou.

Každá skupinka splnila 5 stanovišť s hrami. Stanoviště: hledání strašidelných figurek v písku, běh s vajíčkem, běh s kolečky a spolužákem na nich, přechod klády a hod kriketovým míčkem na ducha. Skupinky se střídali v plnění úkolů.

Děkujeme za pomoc při organizaci 8. ročníku, doprovázel skupinky dětí na stezce odvahy, která se konala za Agrární čtvrtí. Také děkujeme za pomoc při zajištění p. Valáškovi a p. Tučkové s občerstvením, p. Maděřičové za teplý čaj pro všechny, p. Nešporovi za zajištění části dřeva na táborák, p. Kovaříkovi za pomoc při akci a zvlášť p. Virágovi za sponzorský dar na zakoupení špekáčků a jejich dovoz. Nákup zbylého občerstvení a věcí financovala škola.

Doufáme, že se Vám naše akce líbila a máte z ní skvělý a nezapomenutelný zážitek.

Za 9. ročník: Kunická Lucie

knizka ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA