Jistě jste si všimli, že podzimní čas je v restauracích hojně věnován mysliveckým specialitám. I my, žáci a učitelé, jsme nebyli ochuzeni o tyto zajímavé pokrmy, jelikož nám pracovníci jídelny připravili tematický týden s názvem Halali – týden myslivecké kuchyně. A nejen, že náš jídelníček obohatili o jídla typu: masová směs pana fořta, jelení guláš, táč s lesním ovocem, kuře pečené po myslivecku, ale stylově vyzdobili celou jídelnu. Nyní se potvrdilo, že člověk jí i očima. Přikládáme pár fotografií a děkujeme za příjemné zpestření.

Děkuji tímto vedení jídelny za zajímavý nápad a paní B. Tomšejové a T. Budínové za krásnou výzdobu, která nás velmi mile potěšila.

Mgr. M. Sova, ředitel školy

knizka ŽÁKOVSKÁ KNÍŽKA